Begeleiding Bij Kantoorinrichting Van Begin Tot Eind

Gepubliceerd mrt. 18, 23
8 min read

Moderne Kantoorinrichting Nieuw Hoofdkantoor

De Totaaloplossing Voor Uw Kantoorinrichting - Kantoor & KopieModerne Kantoorinrichting: Tips & Tricks

De zitting hoeft niet strak aan te sluiten, er mag wat ruimte tussen de zitting en uw knieholtes zitten. En zoekt u een bureaustoel omdat u zelf 2 meter of langer bent? Ook dan is een bureaustoel waarbij u de zitdiepte kunt verstellen een must. Vaak last van hoofdpijn tijdens het werken? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel met een neksteun.

Het kan ook nog zo zijn dat ze juist te laag ingesteld staan, waardoor neigt onderuit te zakken. Bekijk daarnaast goed of uw bureau niet te hoog ingesteld staat, dit kan er namelijk voor zorgen dat u hierdoor denkt dat uw armleggers hoger ingesteld moeten worden terwijl het eigenlijk het bureau is dat lager moet worden ingesteld.

Wij hebben een groot assortiment bureaustoelen waardoor we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Bij het kiezen van een bureaustoel is een goed advies erg belangrijk want een goede bureaustoel, in combinatie met de juiste houding, voorkomt eerdergenoemde klachten. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste keuze maakt als het gaat om een bureaustoel.

Kantoorinrichting - Een Creatief Ontwerp!

In de fotogalerij vind je een aantal sfeerfoto’s van diverse bureaustoelen. Het kiezen van een goede bureaustoel is erg belangrijk. Als je werk voornamelijk bestaat uit kantoorwerk, breng je het grootste gedeelte van de dag door op je stoel. De kwaliteit en comfort van je bureaustoel is dus cruciaal. Met een juiste werkhouding voorkom je klachten zoals concentratieverlies en rugklachten.

Bij ons vind je bureaustoelen van verschillende merken zoals Wagner, Rovo, Interstuhl, Wilkhahn en Giroflex. Deze merken maken producten van hoge kwaliteit. De stoelen gaan dus lang mee en beschikken over de juiste functionaliteiten voor de beste zithouding. Zo worden rugklachten voorkomen. Wil je bureaustoelen kopen? Alle bureaustoelen in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en kennen een garantie tot 10 jaar.

Mocht het onverhoopt toch tegenvallen? Dan heb je nog 10 jaar garantie. Wanneer je naar onze showroom komt in Tilburg of wanneer je een aanvraag doet bij onze buitendienst helpen we je met veel plezier. Wij adviseren je graag! .

Moderne Bureaustoel

Kantoormeubelen EindhovenKantoorinrichting, Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Bij Oudholland bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse ergonomische bureaustoelen, maar ook een groot aanbod aan zadelzitstoelen, deskbikes, ergonomische krukken en stahulpen. Ergonomie heeft alles te maken met de mens en hoe deze het beste in relatie is met de omgeving.

Het is van belang dat de werknemer ergonomisch werkt, dit verkleint de kans op gezondheidsklachten, zoals rugklachten en nekpijn - Kantoor Ontwerp en Projectinrichting. Kantoormeubels uit voorraad leverbaar. Een goede en ergonomische bureaustoel draagt hier aan bij. Een ergonomische stimuleert een goede zithouding, waardoor u geen moeite meer heeft met een dag achter het bureau doorbrengen. Ook bij Oudholland vinden wij het belangrijk dat u in een gezonde werkomgeving kan werken, daarom hebben wij meerdere ergonomische bureaustoelen in ons assortiment.

U heeft het misschien al aan de naam kunnen zien, maar een zadelzit is een stoel waarvan de naam verwijst naar de vormgeving van het zitkussen. Dit lijkt namelijk erg op een zadel. Deze bureaustoel zorgt ervoor dat uw rug een gezonde houding aanneemt en dat uw lichaam voldoende ondersteunt is.

Interieurbouw Kantoorinrichting

Kantoormeubilair & Kantoorinrichting KopenBureaustoel Tilburg

In ons assortiment hebben wij verschillende van deze ergonomische bureaustoelen. Zo hebben wij zadelzitstoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Ook kunt u kiezen voor een zadelzitstoel met een lendesteun, hierbij wordt uw onderrug extra ondersteund. Oudholland heeft ook diverse stahulpen in haar assortiment. Een stahulp is een goede ondersteuning wanneer u veel staand werk moet verrichten.

Wel blijft u met uw voeten op de grond staan waardoor u uw benen blijft gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw houding actief blijft. Op deze manier krijgt u minder snel klachten. Onze stahulpen zijn uiteraard in hoogte verstelbaar. De kruk wordt op de juiste hoogte afgesteld, zodat de ondersteuning maximaal is.

Naast zadelzitstoelen en stahulpen hebben wij ook deskbikes en ergonomische krukken in ons assortiment (Kantoor interieurbouw). Met de deskbike kunt u fietsen en werken tegelijk. Deze bureaufiets kunt u alleen gebruiken in combinatie met een zit-stabureau. De bureaufiets is namelijk hoger dan een normale bureaustoel. De deskbikes hebben een comfortabel zadel en zijn in hoogte verstelbaar (Kantoor inrichten, inspiratie en branding).

Kantoorstoel Breda

De vier wielen onder de stoel zorgen ervoor dat u hem gemakkelijk onder uw bureau op kunt bergen. Wanneer u op een ergonomische kruk zit, neemt u een betere zithouding aan. De kruk heeft een aflopende onderkant, waardoor u gemakkelijk kunt bewegen. De kruk beweegt dan mee, maar door de stabiele antislip-voet valt de kruk niet om.

Tevens zijn de krukken, net zoals de deskbikes, in diverse kleuren leverbaar. Weet u niet precies welke ergonomische bureaustoel het best bij u past? Wij adviseren u graag in het kopen van een ergonomische bureaustoel. U bent ook van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom in Elburg.

Wij zijn gevestigd aan De Rietkraag 5 in Elburg.

Moderne Bureaumeubelen

Verwante categorie: BureaustoelenAndere benamingen: Verstelbare bureaustoelen, Arbo bureaustoelen, NPR bureaustoelen Ergonomische bureaustoelen zijn er in veel verschillende merken en modellen. Deze verstelbare bureaustoelen worden ook weleens Arbo stoelen genoemd. Omdat deze voldoen aan de NEN-EN 1335 of het NPR-keurmerk. heeft een breed assortiment ergonomische bureaustoelen. In deze rubriek staan de beste en voordeligste ergonomische bureaustoelen voor uw thuiswerkplek of kantoor.

Een kwalitatief goede bureaustoel, is een verstelbare bureaustoel die volledig op uw lichaam aan te passen is. Om te onderscheiden welke kantoorstoelen voldoen aan de minimale eisen, zijn er 2 keurmerken met bepaalde richtlijnen opgesteld. Waar moet een ergonomisch bureaustoel aan voldoen? Een Arbo-goedgekeurde ergonomische kantoorstoel moet minimaal voldoen aan de NPR 1813 en de EN 1335 norm.

In Europa wordt de NEN-EN 1335 als norm voor bureaustoelen gehanteerd (Ergonomische kantoorinrichting). Maar omdat de Nederlandse bevolking in gemiddelde lengte verschilt, heeft Nederland de norm NPR 1813 in het leven geroepen. Dit is een ergonomische bureaustoel voor kleine en grote mensen in Nederland. Voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking is deze kantoorstoel geschikt - Kantoormeubelen - Office Furniture.

Kantoorinrichting

De zitdiepte is minimaal verstelbaar tussen de 38 en 48 cm. De bureaustoelen met verstelbare rugleung zijn aan de voorzijde vloeiend. De afmetingen van de rugleuning is minimaal 36 cm en maximaal 46 cm breed en de lengte is minimaal 37 cm. De lendensteun is minimaal tussen de 17 en 23 cm in hoogte verstelbaar.
Bureaustoel voor huiswerk Naast onze bureaustoelen, bureaustoelen en gamestoelen hebben we ook bureaustoelen voor kinderen. Kinderen hebben ook een plekje nodig om hun huiswerk te maken (of spelletjes te spelen). Onze kinderbureaustoelen komen in verschillende kleuren en zijn makkelijk verstelbaar. Dus als het kind groeit, groeit de stoel mee.


Fysiotherapeuten zien een forse toename van klachten die het gevolg zijn van thuiswerken(trouw.nl). Het gaat om problemen met arm, nek, schouders en rug. Veel thuiswerkers hebben hun werkplek niet op orde. Ze werken uren achterelkaar achter een laptop, zonder ergonomische hulpmiddelen.


Een goede bureaustoel voldoet aan de eis, dat deze eenvoudig op meerdere plekken instelbaar is. Het is echter vaak zo, dat de hoeveelheid knoppen aan een bureaustoel, de instelbaarheid zeer complex maakt. Het resultaat is dan, dat de blokkeer-stand wordt ingeschakeld omdat men anders niet comfortabel zit. Door op deze manier de stoel in te zetten, zit de gebruiker doorgaans de hele dag stil hetgeen weer nieuwe klachten met zich mee brengt.


We kijken bij het vormen van een advies ook naar je werkzaamheden en taken. Daarbij observeren we je houding tijdens het gebruik van de stoel. Het kunnen handhaven van een juiste zithouding is het uitgangspunt bij het vormen van een advies voor de best passende ergonomische bureaustoel.


Een goede ergonomische bureaustoel heeft een NPR 1813 normering. Deze is voor grote mensen en kleine mensen geschikt. Deze is geschikt voor 95% van de Nederlandse bevolking. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om een extra ondersteuning te bieden aan verschillende lichaamsdelen om fysieke klachten te voorkomen.


De ideale bureaustoel voor o.a. thuiswerkers en kantoorruimtes. De bureaustoel is ergonomische vormgegeven. Dit zorgt voor de perfecte zithouding en voorkomt hierdoor rugklachten die vaak veroorzaakt worden door lang- en/of verkeerd zitten. Deze bureaustoel is van hoge kwaliteit en biedt een volwassen persoon een goede ondersteuning. Dit maakt uw werk een stuk comfortabeler en aangenamer!


Met de keuzen uit een NPR 1813 bureaustoel of een NEN 1335 bureaustoel heeft u een zeer ruime keus in ergonomische bureaustoelen. Maar daarnaast bieden wij ook diverse goedkope bureaustoelen aan uit het budget en home office segment.

Onze webshop laat u zien welke mogelijkheden er zijn. In design, kwaliteit en prijs. Een bureaustoel kunt u online bestellen. Wilt u echter een scherpe offerte voor de aanschaf van een aantal bureaustoelen? U kunt ons e-mailen voor een mooi aanbod.

Wij hebben een rijke ervaring in advisering over kantoorinrichting. Ook over de kansen die u binnen uw organisatie creëert met goede bureaustoelen, kunnen wij u adviseren. Als u kiest voor bureaustoelen met lendensteun, zult u daar zeker de vruchten van plukken. Het komt de gezondheid van uw bedrijf ten goede. Neem daarom gerust contact op voor een adviesgesprek over bureaustoelen in uw strijd tegen rugklachten bij uw medewerkers!


Thuiswerkplek

Nieuw kantoormeubilair

Bureaustoel

Goede bureaustoel

Ergonomische bureaumeubelen

Ergonomische kantoorinrichting

Kantoormeubelen Eindhoven

Kantoormeubelen Den-Bosch

Bureaustoel Tilburg

Design kantoormeubilair

Ergonomische bureaumeubelen

Dit helpt rugpijn en rugklachten te voorkomen. De bureaustoelen hebben een verstelbare armleuning (Moderne thuiswerkplek). De armleuning is in hoogte verstelbaar van 20 cm tot 30 cm. De afmetingen van de armsteun is minimaal 5 cm breed en 20 cm lang. De afstand tussen de beide armleuningen is minimaal tussen de 36 en 51 cm instelbaar.

Meer van Kantoorgebouwen

Navigation

Home

Latest Posts

Voordelen Van Fruit Op Het Werk

Published Mar 25, 23
12 min read

Fruitmand Werk

Published Mar 16, 23
8 min read